Site Loader

Er zijn echter wel mogelijkheden om de risico’s te beperken. Vanuit de brancheorganisatie is hier de Safety Deal voor ontwikkeld. Echter begint het natuurlijk met de maatregelen die je als bedrijf zelf kunt nemen. Buitenbeveiliging

Start bij je personeel

Vaak is je personeel goed ingewerkt en ogen ze betrouwbaar en efficiënt in hun werkomgeving. Dit klopt ook helemaal wat het werken betreft. Echter wordt het werken steeds routinematiger. Daardoor kan er een verminderde alertheid optreden. Deze reactie is heel natuurlijk maar daardoor is er een vergrote mogelijkheid voor risico’s binnen de veiligheid van je bedrijf. Daarom is het van belang om duidelijke procedures vast te stellen voor zowel bezoekers als werknemers. Zaken zoals parkeerbeleid of het gebruik van bijvoorbeeld smartphones.

Technologische mogelijkheden

Schroom als bedrijf niet om je niet te verdiepen in de nieuwste technologische beveiligingsoplossen. Jou Warehousing moet de veiligste zijn van heel de regio. Videobewaking en IP-gebaseerde systemen zijn onmisbaar om de producten van je klanten te beveiligen. Bedrijven zoals Nouwens transport Breda hebben dit goed aangepakt door het totale terrein te omheinen met een degelijk hekwerk met daarin alarmbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en stroom op het hekwerk. Hiermee voldoet je bedrijf gelijk aan de TAPA A eisen!

Upgrade je technologie

Het is van belang dat je als bedrijf de beveiliging met de tijd laat meegaan. Zijn er upgrades beschikbaar? Voer deze dan ten alle tijden uit. Dit kan je vergelijken met het uitvoeren van updates met een computerbeveiliging. Blijf je hangen in het besturingssysteem? Dan zal deze na verloop van tijd de strijd tegen cybercriminaliteit verliezen. Dit geld ook voor je buitenbeveiliging. Een update van het beveiligingssysteem voorkomt dat criminelen de juiste manier vinden om binden te komen.

Mocht het toch komen tot een inbraak? Zorg dan voor het enige juiste backup plan, een goede verzekering. Let op de technische eisen die steeds vaker worden gesteld om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

Post Author: admin