Site Loader

Hallo luitjes en kameraden. Vandaag neem ik jullie mee in mijn auto import queeste. Ik heb een voorliefde voor alles van USA. Grote borden eten, Amerikaanse politiek, en met name voertuigen. Man, man wat maakten die Amerikanen geweldige auto’s in de jaren 60. Niet normaal. Ik heb altijd al zo een Ford Mustang willen hebben. Maar waar vind je die in Nederland? Is bijna niet te doen.

Toen kreeg ik ineens een tip van Joop ook een Amerikaanse auto liefhebber die ik ken van een internet forum. Hij zei, je kan tegenwoordig best wel makkelijk auto’s importeren uit de VS aan de hand van een import specialist.

Ik ging dus een beetje zoeken op het internet. Kwam een aantal bedrijven tegen. Ervaringen van voorgaande klanten lezen. Contact zoeken. Het beste gevoel kreeg ik bij EasyImport.nl. Uiteindelijk heb ik hen de taak toebedeeld om mijn Mustang hier te krijgen. Voor geïnteresseerden de contactgegevens van dit bedrijf zijn als volgt:

Adres: Raasdorperweg 54, 1175 KX Lijnden, Nederland
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: +31 23 205 2090
URL: https://easyimport.nl/

Het importeren ging vrij vlot. Binnen een maand stond de auto al in Nederland. Ik had wat verhalen gelezen op het web om uit te kijken met slecht onderhouden auto’s uit de USA die hier gedumpt worden als het ware. Maar deze auto was ondanks haar leeftijd zo goed als nieuw. Ik had er qua documentatie echt geen omkijken meer naar. Ik denk dat op deze wijze iedereen wel een auto kan importeren uit de VS. Nu een aantal maanden verder rijd ik nog rond in mijn Mustang wekelijks. Tot nu toe helemaal geen problemen gehad. Zeer aangenaam verrast dus met de kwaliteit van de Ford oldtimer die we hebben mogen ontvangen. Goed het mocht wat kosten maar voor mij helemaal de moeite waard.

Post Author: admin