Site Loader

De stijgende benzine prijs is voor ondernemers een doorn in het oog. Het is een grote kostenpost voor bedrijven die veel kilometers maken. Een efficiënt besparingssysteem is daarom mooi mee genomen. Daarom zal hier de kilometerregistratie besproken worden. Een systeem voor de kilometersregistratie  geeft een rapport met een overzicht. Het opmaken van de belastingaangifte is met een kilometerregistratie systeem een kleine moeite.

Besparing

Als ondernemer is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw bedrijfsritten. Wanneer u dit namelijk niet doet is er nog een grote besparing te halen. Er hoeft namelijk geen administratie meer bijgehouden te worden. Dit spaart allereerst een uurloon uit zowel voor het personeel op het kantoor als een buitendienst.
Daarnaast wordt er een rapport opgemaakt en geeft dit inzicht in de gereden kilometers. De werknemers kunnen dan gecorrigeerd worden met betrekking tot het rijgedrag.
Met behulp van een Decos Cartracker systeem wordt dus de efficiency vergroot en de co2-uitstoot en de kosten verlaagd.

Een bijkomend voordeel is dat de coördinaten elke 5 seconden gemeten worden. Zo hoeft de ondernemer ook niet te bellen waar de werknemer is want er is altijd inzicht waar de auto zich bevindt.

Keurmerk

Bij het aanschaffen van een dergelijk systeem is het slim om te letten of het keurmerk ritregistratiesystemen toegevoegd is. Dit keurmerk toont aan dat het systeem volledig voldoet aan de strenge eisen van de belastingdienst zodat u geen problemen krijgt met een mogelijke boete of naheffing!

Post Author: admin