Site Loader

Het gebruik van een GPS tracker in het wagenpark van bedrijven kan veel voordelen bieden. Er zijn meerdere bedrijven die een GPS tracker aanbieden, maar die van Decos Cartracker is er één met uitgebreide opties en vele voordelen.

Meer inzicht in wagenpark

Door gebruik te maken van een GPS tracker is het mogelijk om meer inzicht te krijgen in het wagenpark is het mogelijk om hierop te besparen. Met het gebruik van Cartracker is het mogelijk om live op de kaart te zien waar de voertuigen zich bevinden. Deze kaart wordt om de vijf seconden geupdate en hiermee wordt dus inzichtelijk waar iedereen zich bevindt. Dit maakt het gelijk mogelijk om nieuwe instructies naar medewerkers te sturen die dicht bij een bepaalde locatie zijn.

Voordelen van Cartracker hierbij:

  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Regelmatig consultancy

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Door middel van de uitgebreide rapportagemogelijkheden die geboden worden is het mede mogelijk om efficiënter om te gaan met het wagenpark. De rapportages bieden inzicht in bijvoorbeeld het rijgedrag en dit maakt het mogelijk om werknemers erop te wijzen hun rijgedrag aan te passen. Op deze manier kan er veel brandstof (en onderhoud) bespaard worden.

Regelmatig consultancy

Consultants van Cartracker komen regelmatig bij klanten langs om consultancy te verrichten. Hier helpen ze klanten om effectief met de rapportages om te gaan.

Kilometerregistratie

Buiten inzicht in het rijgedrag zijn er natuurlijk nog meer opties. Een belangrijke hiervan is bijhouden van kilometerregistratie. Door de nauwkeurigheid van het ritregistratiesysteem, met een afwijking die altijd minder dan 2% tussen rapportages en daadwerkelijk gereden afstand is, is het dé optie om te gebruiken. Daarnaast is het systeem goedgekeurd door Keurmerk RitRegistratieSystemen. Meer lezen hierover? Kijk dan op de voordelen van kilometerregistratie.

Belangrijkste voordelen

De belangrijkste voordelen van het systeem op een rijtje, aangevuld met een filmpje die alles nog eens verduidelijkt.

  • Efficiënt
  • Betrouwbaar
  • Overzichtelijk
  • Kostenbesparend
  • Gebruiksvriendelijk
  • Maatschappelijk verantwoord

Meer informatie over de GPS tracker kunt u vinden op: http://www.cartracker.nl/

Post Author: admin