Site Loader

MagazijninrichtingHet is niet gemakkelijk je magazijn in te richten, hier gaan veel belangrijke zaken aan vooraf. Het belangrijkste onderdeel is het zo efficiënt mogelijk inrichten van je magazijn zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Wanneer de lengtes van de magazijnrekken bepaald zijn zal er gekeken moeten worden naar welke producten in het schap komen te liggen, zodat men daar ook de ruimte optimaal kan benutten. Dit zal dus goed afgestemd moeten worden.
Bij magazijninrichtingen word er vaak gebruik gemaakt van palletstellingen, deze stellingen worden ook bepaald door de beschikbare ruimte, het product dat er in komt te liggen en de toegankelijkheid naar het product toe. Daarbij moet ook gekeken worden naar de afstand tussen de stellingen, vaak worden heftrucks ingezet om de producten op te stapelen/ af te stapelen.

Het is dan ook zeer belangrijk advies aan te vragen bij gespecialiseerde bedrijven die uw adviseren bij het inrichten van uw magazijn. Daardoor krijgt u een optimale magazijninrichting.
Hier zijn vaak vele opties te bespreken om te komen tot uw wensen en behoeften.

Post Author: admin