Site Loader

Als eigenaar van een webshop moet je op heel veel dingen letten. In het begin is alles nog te overzien maar naarmate de onderneming, de afzet en de omzet groeien wordt het steeds moeilijker om een totaal overzicht te krijgen van de onderneming en de geldstromen binnen de onderneming.

Bezuinigen op logistieke dienstverlening

Één van de dingen die vaak over het hoofd wordt gezien  zijn de transportkosten van de verstuurde pakketten. Het is daarom van belang om na de opstartperiode de aanbieders nog eens onder de loep te nemen. Zo hoeven de landelijke aanbieders niet altijd de goedkoopste te zijn. Ook de regionale aanbieders kunnen voordelen bieden doordat zij gespecialiseerd zijn in het afleveren binnen de een bepaald gebied.

Koeriersdienst in Noord-Holland

Een voorbeeld is de koeriersdienst in Noord-Holland. Hier is een lokale koerier misschien een betere optie dan een landelijke koerier. Zij hebben namelijk kennis van de omgeving en zijn al lange tijd actief binnen dit gebied. Als je dus een koeriersdienst in de buurt van Haarlem, Amsterdam of Apeldoorn zoekt dan is het zeker de moeite waard om de huidige situatie nog een keer onder de loep te nemen.  Pakketnet kan hier uw nieuwe partner worden.

Daarnaast wordt bij pakketnet gebruikt gemaakt van track en trace en een overnight systeem die u precies vertellen waar het pakket zich bevindt. Dit komt door de moderne technologieën die zij gebruiken. Een koerier in Amsterdam kan dus zo gevonden worden en besparing opleveren!

Post Author: admin