Site Loader

De SEAT mobiliteitsservice gaat in bij de aflevering van uw nieuwe SEAT. Deze mobiliteitsservice geldt voor een periode van twee jaar. De SEAT mobiliteitsservice is een gratis SEAT service. Bij weg onderweg helpt de SEAT mobiliteitsservice je weer snel op weg. De service is voor 24 uur bereikbaar en is in bijna heel Europa beschikbaar.

Zodra u pech heeft gehad of betrokken bent bij een ongeluk bel dan direct de mobiliteitsservice, dit geldt ook wanneer u zich in het buitenland bevindt.

U moet een van de volgende stappen doornemen:

  • Bevindt u zich in Nederland? Bel dan: 0800-0242500
  • Bevindt u zich in het buitenland? Bel dan: +31 70 3145375.
  • Heeft u een aanrijding? Vul dan het schadeformulier in op de website van SEAT.

De geldigheid van uw SEAT mobiliteitsservice

Zoals eerder benoemd in dit artikel is uw SEAT mobiliteitsservice voor twee jaar geldig. Deze service is echter gemakkelijk te verlengen door te voldoen aan één voorwaarde: u laat al het onderhoud dat gedaan moet worden aan uw SEAT binnen de aangegeven periode uitvoeren en u laat deze werkzaamheden uitvoeren door een officiële partner van SEAT. Dit geldt ook voor de geadviseerde onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Dit garandeert een optimaal functioneren van de SEAT.

SEAT Serviceboekje

Bij het rijden van een SEAT ontvangt u een SEAT serviceboekje. Wanneer uw SEAT een onderhoudsbeurt heeft gehad plaatst de SEAT-dealer een of meerdere stempels in dit serviceboekje. Deze stempels zijn dan tevens het bewijs dat u voldoet aan de voorwaarden en dus recht heeft op de SEAT mobiliteitsservice. Zorg ervoor dat u dit boekje dus altijd bij u heeft in de auto.

Het recht op mijn mobiliteitsservice is verlopen

Is de mobiliteitsservice voor uw SEAT verlopen? Deze kunt u gemakkelijk weer geldig laten verlengen. Ga met uw SEAT naar een officiële partner van SEAT  en laat deze een Long Life onderhoudsbeurt uitvoeren. Hier horen waarschijnlijk nog reparatie adviezen bij. Zodra deze werkzaamheden zijn uitgevoerd valt u SEAT weer aan de voorwaarden en heeft u weer recht op de SEAT mobiliteitsservice.

Gerelateerde afbeelding

Post Author: admin