Site Loader

Wanneer je gaat verhuizen is het natuurlijk ideaal als je gebruik kunt maken van echte verhuisdozen. Deze zijn een stuk gemakkelijker in gebruik dan de dozen die je bijvoorbeeld bij de buurtsuper kunt meenemen. Wanneer we in Nederland verhuizen doet ongeveer 80% van de mensen dit zelf, we regelen bijvoorbeeld vrienden of familie, een busje, een boedelbak of een kleine vrachtwagen en regelen dan op korte tijd de verhuizing.

Nadeel wanneer je een verhuizing zelf doet is dat je dan geen professionele verhuizers hebt en geen verhuisdozen van het verhuisbedrijf in bruikleen krijgt. Natuurlijk zijn er natuurlijk voor beide mogelijkheden voor-en nadelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook verhuisdozen huren wanneer je zelf gaat verhuizen, een erg ideale oplossing want zo ervaar je wel het gemak van verhuisdozen. Het nadeel is dan wel dat je de verhuisdozen in een bepaalde periode weer ingeleverd dient te hebben. Zo heb je te maken met een extra tijdsdruk, verhuizen werkt immers al stresserend.

Wanneer je verhuisdozen gaat kopen heb je de verhuisdozen in eigen beheer. Zo kun je alles in je eigen tempo uitpakken en heb je de verhuisdozen ook weer in huis wanneer je weer gaat verhuizen. Je kunt dan ook gerust zolderartikelen in de dozen laten zitten en ze gebruiken voor opslag. Nadeel van het kopen van je eigen verhuisdozen is dat de dozen redelijk aan de prijs zijn, wat dat betreft wordt het eenmalig huren van verhuisdozen goedkoper.

Post Author: admin