Site Loader

Ik zie tegenwoordig zoveel reclames op de TV voor elektrische fietsen. Het schijnt echt de transport trend van 2017 en ook 2018 te zijn. Ik ben wel enigszins geprikkeld erdoor moet ik zeggen. Het lijkt me wel wat. Ik heb geen scooterrijbewijs, en ik wil ook geen scooter, ik heb bij het meerijden altijd zo snel koud, zelfs in de zomer laat staan in de winter. Op een e-bike heb je dat probleem nimmer. Daarbij hoef je geen helm te dragen ook een +1 wat mij betreft. Je kunt lekker naar muziek luisteren op iPod daardoor, wat ook super fijn is. Ik ben dus om en ook ik ga aan de e-bike.

Shoppen begint bij mij vaak op het wereldwijde web. Ik heb een budget van 1000 tot 1500 Euro. Ik wil niet te veel uitgeven. Maar ik wil wel kwaliteit. Na wat browsen viel mijn oog al snel op de Delfi Bastogne. Een mooie fiets om te zien. Goede beoordelingen van voorgaande klanten had deze ook. Delfi lijkt een toonaangevend merk te zijn in de elektrische fietsen markt. Ik vond de Delfi fiets bij FastFuriousScooters.nl een van de grootste e-bike webwinkels van Nederland. Daar heb ik hem uiteindelijk ook aangeschaft, want hier werd hij voor de laagste prijs aangeboden.

Adres: Christiaan Huijgensweg 10, 2408 AJ Alphen aan den Rijn, Nederland
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: +31 900 3278387
URL: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/

Ik denk ik deel de gegevens maar met jullie zodat jullie ook makkelijk kunnen bekijken of ook iets voor jullie is. Enfin, de fiets was binnen een dag of twee in huis. Hij rijdt erg lekker. En ook qua uiterlijk vind ik hem in real life er erg gelikt uitzien, ook niet geheel onbelangrijk. Opladen is makkelijk. En de accu lijkt ook van zeer hoge kwaliteit te zijn. Al met al een geslaagde aankoop denk ik zo.

 

Post Author: admin