Site Loader

Ik ben aangetast door het carstyling virus. Wat is carstyling überhaupt? Het is met name het aanpassen van het uiterlijk van een auto. Denk aan Fast & Furious. Dat soort zaken. Enfin, ik was echt uitgekeken op mijn VW. Qua innerlijk en uiterlijk. Maar met een paar aanpassingen heb ik nieuw leven kunnen blazen in mijn bolide.

Vandaag ga ik  de nieuwe veren behandelen die ik heb geïnstalleerd. En niet zomaar veren, maar Eibach veren. Eibach is een Duits automerk dat allerlei onderdelen maakt, maar de specialiteit zijn de veren. Zij zijn echt een beetje de BMW van de veren markt, top kwaliteit. Dit stond dus bovenaan mijn verlanglijstje om te gaan installeren. Maar er hangt wel een prijskaartje aan deze Duitse kwaliteit. Ik moest of een poos sparen of ik moest deze veren elders goedkoper vinden. In tijden van het wereldwijde internet, en de EU kunnen we eigenlijk overal wel kijken voor goede deals of het nou aankomt op spijkerbroeken, elektronische waren of in mijn geval auto veren.

In Duitsland worden de Eibach veren gek genoeg ook voor de hoofdprijs verkocht. Ook in België kon ik geen goede deals vinden. De Franse taal ben ik niet machtig dus daar ga ik geeneens aan beginnen. Misschien de UK dan? Ja, hier eindelijk succes. De UK auto-onderdelenmarkt lijkt uit mijn onderzoek als meest gunstige uit de bus te komen. De beste deal kon ik hier vinden: https://www.extreme-carstyling.co.uk/eibach/.

Ze waren binnen een dag of twee binnen. Goede service. Wel wat verzendkosten uit de UK, maar goed zelfs dan is het nog vele malen goedkoper. Enfin, twee weken na dato ben ik nog erg in mijn nopjes met deze upgrade voor mijn Volkswagen. Hij rijd veel fijner nu. Dit smaakt naar meer kan ik je vertellen, meer daarover in latere blog posts.

 

 

Post Author: admin